Kunststof planken

Kunststof planken

Kunststof planken worden door hun schoonheid van het houtaspect en hun modern design. -d voor velerlei toepassingen gebruikt. Hebt u plannen, dan begeleiden we u bij de uitwerking ervan.

Welke kunststof voor planken?

De precieze samenstelling van kunststof is afhankelijk van het productieproces van de diverse firma’s. Men spreekt dikwijls van composiet als het om kunststof planken gaat.verschillende componenten waaronder vezelversterkte materialen worden samengebracht. Een voorbeeld is bamboe met lijm.

Kunststof planken kunnen ook uit gerecycleerd materiaal ontstaan.

De kunststof planken Zijn even duurzaam als houten en hebben zelfs enkele voordelen: ze gaan lang me en zijn onderhoudsvrij,afspoelen met water volstaat.De planken zijn milieuvriendelijk, splinteren niet en zijn in diverse kleuren te verkrijgen. Veilig rond het zwembad want het is antislip en 100 vochtwerend.

Toepassingen

kunststof planken en palen worden vooral in uw tuin of terras aangewend als terrasvloer, tuinhuizen en tuintafels, bloembakken en zichtschermen Ook in en rond paardestallen wegens hun makkelijk onderhoud. kunststof planken leggen zich even makkelijk als de houten versie. Indien u zelf niet handig bent, dan kunt een beroep doen op een tuinaanlegger. Andere toebehoren vindt u in de doe-het-zelf zaak , speciaalzaken of via internet.